OVER ONS

DMH Landscaping

Landschapsverzorging voor commercieel en residentieel vastgoed

Welkom bij DMH Landscaping, uw betrouwbare partner in landschapsverzorging voor zowel commercieel als residentieel vastgoed. Ons verhaal begint met een diepgewortelde passie voor het creëren van prachtige, functionele buitenruimtes die de levenskwaliteit verbeteren en bijdragen aan een duurzamere omgeving.

Commercieel Vastgoed

Landschapsverzorging voor een Professionele Uitstraling van uw Vastgoed.

Residentieel Vastgoed

Landschapsverzorging voor een Duurzame Prachtige Woonomgeving

Waar Staan Wij Voor?

Bij DMH Landscaping staat kwaliteit voorop. Onze vak hoveniers steken graag de handen uit de mouwen en helpen u met een glimlach. Klantvriendelijkheid staat bij ons immers hoog in het vaandel. Tegenover onze jarenlange ervaring staan korte lijnen. We houden van persoonlijk, direct contact. Wilt u de leefstijl en de waarde van uw woning, bedrijf of zorginstelling een boost geven door middel van landscaping?

Neem dan direct contact op met DMH Landscaping B.V. Wij van DMH Landscaping staan voor:

  • Professionaliteit
  • Persoonlijke aandacht
  • Efficiëntie
  • Klantvriendelijkheid
  • Maatwerk
  • Kwaliteit

Ons Verhaal

De eigenaar wist altijd al dat hij hovenier wilde worden. Zijn passie volgend, heeft hij zich laten opleiden in Dordrecht en Breda en heeft zich daarna altijd verder ontwikkeld en bijgeschoold. Op 19 jarige leeftijd is hij al professioneel aan de slag gegaan en heeft hij inmiddels 33 jaar ervaring in het hoveniersvak. Voorheen was de eigenaar werkzaam als ontwerper bij een succesvol hoveniersbedrijf.

Nu runt hij samen met zijn zoon een succesvol familiebedrijf: DMH Landscaping B.V.. De zoon heeft de kneepjes van het vak van jongs af aan van zijn vader geleerd en is inmiddels een volwaardige hovenier. Beiden hebben dezelfde mentaliteit en stellen kwaliteit en klantvriendelijkheid voorop.

DMH Landscaping helpt u graag met het ontwerpen en realiseren van uw droomtuin.

DMH Landscaping

VCA-Gecertificeerd

Veiligheid staat bij ons voorop. Als VCA-gecertificeerd bedrijf voldoen wij aan strenge normen voor veiligheid, gezondheid en milieu, waardoor u met een gerust hart van onze diensten kunt genieten.

Vakmanschap in Landscaping

DMH Landscaping staat bekend om vakmanschap in landscaping, van tuinontwerp tot aanleg en onderhoud. Ons ervaren team van hoveniers zet zich in voor hoogwaardige dienstverlening.

Milieubewust Ontwerp

DMH Landscaping is toegewijd aan milieuvriendelijke landscapingoplossingen. Wij zetten ons in voor milieuvriendelijke praktijken zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit van onze dienstverlening.

Efficiënt en Kostenbewust

Wij begrijpen dat uw tijd en budget waardevol zijn. Ons team streeft naar efficiëntie in projectuitvoering en biedt kosteneffectieve oplossingen, zonder concessies te doen aan kwaliteit.

Maatwerkoplossingen

Wij geloven in maatwerk. DMH Landscaping biedt oplossingen die perfect aansluiten bij uw specifieke behoeften en wensen, waardoor uw buitenruimte uniek en persoonlijk wordt vormgegeven.

Klanttevredenheid

Bij DMH Landscaping hechten we veel waarde aan klanttevredenheid. Onze toegewijde klantenservice staat voor u klaar om vragen te beantwoorden, advies te geven en ervoor te zorgen dat uw landscapingervaring

Werken met DMH Landscaping

DMH Landscaping is een one-stop oplossing voor al uw
hovenierswerkzaamheden in Zuid Holland. Van onderhoud van uw tuin tot
aan het aanleggen van bestrating, borders, gazon/kunstgras,
afscheidingen, verlichting/elektra, overkappingen, schuren, beschoeiing en
speeltoestellen. Wij helpen u graag snel en efficiënt. De kracht van onze
organisatie ligt in onze getalenteerde experts. We geven prioriteit aan het
begrijpen van onze klantvereisten door middel van een vriendelijke en
coöperatieve omgeving, wat leidt tot een geweldige klantervaring. Geen
wens is voor ons te gek!